Mail aan mij….

Lieve Nicolette, wij kennen elkaar niet, dat wil zeggen, u kent mij zeker niet, ik ken u alleen van wat ik op Facebook voorbij zie komen over Daniëlle.
Sterker nog, ik kende Daniëlle ook niet, alleen als serveerster van V W waar wij veel kwamen. En toch, toch volg ik uw stukjes op Facebook op de voet.
Het overlijden van Daniëlle heeft veel indruk op mij gemaakt, ik werk in een Ziekenhuis en ook daar was zij onderwerp van gesprek. Hoe het mogelijk was dat zo’n jonge meid plotseling overleed na het gebruik van verkeerde drugs.
Voor mij zelfs is drugs een ver van mijn bed show, zelf heb ik nooit de behoefte gevoeld van alles uit te proberen (op een jointje na) en mijn kinderen (2 en 3,5) zijn nog lang niet op de leeftijd dat dat gaat spelen. En toch fascineert het me wat u allemaal laat zien over de drugs.
Ik wil u laten weten dat ik enorm veel bewondering heb voor wat u allemaal doet met stichting Team Daniëlle, en hoe u het overlijden van Daniëlle gebruikt om mensen bewust te maken van de gevaren van drugs. Heel bijzonder dat u het verdriet om kan zetten in al deze energie.
Ik wil u een hart onder de riem steken, omdat de feestdagen er aan komen en deze periode vaak moeilijker is, zonder de dierbaren om ons heen.
Weet dat er aan u en Daniëlle gedacht wordt.
Liefs